Lessen op maat

Naast ons lesaanbod en Artist in Residence bieden wij ook de optie lessen op maat te maken.
Op deze pagina leer je hier meer over.

aanbod

Lessen op Maat

Schoolbreed, jubileumviering, workshop, lessenserie?

Naast een aanbod van vaste kunstprojecten kan Stichting Kunstbikken in overleg met school/leerkracht een beeldend kunstproject creëren. Van een enkel woord tot een lumineus idee…. voor onze docent-kunstenaar(s) is dat al voldoende om daar een kunstzinnige vertaling van te maken. Schroom niet om ons te vragen of dit tot een kunstproject zou kunnen leiden.

 

Elke school is anders, elke vraag is anders. Bij de aanvraag en uitvoering van onze projecten houden we rekening met het soort school en onderwijs, accenten en thema’s die op school spelen. Ook hierin is het kind centraal en maken wij een beeldende vertaling van een idee en/of project. Een lessenreeks vormgeven rondom kerndoel 56: aspecten van cultureel erfgoed is tevens bespreekbaar.

Een schoolbreed project kan bestaan uit een reeks lessen, of eenmalige workshops, die al dan niet toewerken naar een presentatie moment.

Daarnaast werken wij samen met Cultuuronderwijs Utrecht, co-utrecht en Muziek Voor Ieder Kind (MVIK) muziekvooriederkind. Wil je als school er een heel totaalfeest van maken met dans, theater, muziek en beeld: neem gerust contact met ons op.

Speciaal onderwijs

De kunstprojecten die wij vertegenwoordigen kunnen, indien nodig, aangepast worden aan welke vorm van onderwijs dan ook. Voor ons staat voorop dat de gedachtewereld van het kind gestimuleerd/geactiveerd/verrijkt wordt. Van idee tot beeld.

Voortgezet onderwijs
Een aantal docenten kunnen ook workshops, lessenreeksen maken voor middelbare scholen. Schroom niet er naar te vragen.

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Heb je een vraag aan ons of wil je een les boeken?
Neem dan gerust contact met ons op!

neem contact op